Băiețelul din Afganistan care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă trăiește un coșmar din cauza celebrității. S-a mutat cu familia în alt oraș, pentru a nu fi ucis de talibani / FOTO

baietelul-din-afganistan-care-si-a-facut-tricou-cu-messi-dintr-o-punga-traieste-un-cosmar-din-cauza-celebritatii.-s-a-mutat-cu-familia-in-alt-oras-pentru-a-nu-fi-ucis-de-talibani-foto

Băiețelul din Afganistan a devenit celebru în lumea întreagă, după ce și-a confecționat un tricou cu Messi dintr-o pungă de plastic. Copilul și-a văzut visul cu ochii pentru că și-a cunoscut idolul, fotbalistul argentinian, în Qatar. De atunci, viața familiei lui s-a schimbat radical. Rebelii talibani au pus ochii pe copilul devenit faimos, iar părinții lui Murtaza Ahmadi a fost nevoită să fugă din localitate, de teamă ca fiul lor să nu fie răpit sau ucis. „Din ziua în care Murtaza a devenit faimos, viaţa noastră s-a schimbat. Nu doar talibanii, dar şi alte grupuri au început să creadă că Messi i-a dat mulţi bani fiului meu. Nu l-am mai trimis la şcoală şi am fost ameninţaţi tot timpul”, a declarat mama băiatului, pentru CNN. Femeia spune că băiețelul ei a avut ocazia de a-l cunoaște pe celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi, în 2016, în Qatar. „Era mai bine dacă Murtaza nu ajungea faimos”, a spus mama copilului afgan. Murtaza şi mama lui locuiesc în Kabul, capitala Afganistanului, unde se ascund printre alţi refugiaţi.

În urmă cu doi ani, părinții băiețelului din Afganistan a primit telefoane de amenințare în mod constant, după ce fiul lor a devenit celebru în lumea întreagă. În 2016, băieţelul afgan de cinci ani a fost fotografiat jucând fotbal într-un tricou improvizat dintr-o pungă de plastic, cu numele lui Messi pe spate. Murtaza Ahmadi și-a văzut visul cu ochii pentru că Lionel Messi, celebrul fotbalist al Barcelonei, i-a oferit un tricou adevărat, cu autograf, și o minge. Citește și: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți FOTO&VIDEO/ Singura parohie din țară cu serviciu de prim ajutor se află la Iași. Cântăreții bisericești, pregătiți să salveze vieți! Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să o dea în judecată! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț” EXCLUSIV/ Primul raport al Ministerului Sănătății în cazul falsului medic Matteo Politi. Minciunile clinicilor private ies la iveală!  

Post-ul Băiețelul din Afganistan care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă trăiește un coșmar din cauza celebrității. S-a mutat cu familia în alt oraș, pentru a nu fi ucis de talibani / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here