Cine sunt primii finalişti „Românii au talent“ aleşi de public şi pe cine a salvat juriul VIDEO

cine-sunt-primii-finalisti-romanii-au-talent-alesi-de-public-si-pe-cine-a-salvat-juriul-video

Croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantazi (38 de ani), căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul, a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent“.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoarea Ema Stoian (10 ani), pentru care Andra a apăsat butonul auriu. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani). 

Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea unanimă a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot. De precizat că vedetele au făcut propunerile înainte de a afla cum au votat telespectatorii. 

Din păcate, Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu, Daniela Machidon (18 ani), studenta la Medicină care cântă operă, nu a trecut mai departe. 

Momentele finaliştilor Românii au talent 2019, în ordinea preferinţelor publicului

1. Ana Maria Pantazi

2. Ema Stoian

3. Magitot

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here