Consiliul Judeţean vrea un autocar de lux, estimat la 300.000 de euro, pentru angajaţii Teatrului de Artă

consiliul-judetean-vrea-un-autocar-de-lux,-estimat-la-300.000-de-euro,-pentru-angajatii-teatrului-de-arta

Consiliul Judeţean Hunedoara este dispus să cheltue până la 1,6 milioane de lei pentru achziţia unui microbuz cu 22+1 locuri şi a unui autocar, cu 44 + 1 locuri.

Investiţia a fost scoasă la licitaţie publică. Autocarul va fi destinat deplasărilor angajaţilor Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Hunedoara şi ai Teatrului de Artă Deva, iar microbuzul va fi folosit pentru transportule elevilor navetişti, din Valea Jiului.

Costul celor două maşini va fi suportat din bugetul judeţului Hunedoara. Preţul pe care autorităţile judeţene sunt dispuse să îl achite pentru autocar este de 1,34 milioane de lei, în timp ce microbuzul este estimat la 252.000 de lei.

Şi Penitenciarul Deva a scos la licitaţie publică achiziţia unui autocar, pentru transportul angajaţilor, însă este dispus să cheltuie 365.000 de lei, adică de patru ori mai puţin faţă de CJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj – Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here