Corina Crețu, replică pentru Liviu Dragnea: Discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare

corina-cretu-replica-pentru-liviu-dragnea-discursul-impotriva-mea-se-bazeaza-pe-dezinformare

http://www.hotnews.ro/
http://www.hotnews.ro/

Comisarul european Corina Crețu îi răspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o că este „mincinoasă”, ea spunând că decizia de a trimite scrisoarea de avertisment către România nu a fost luată în Colegiul Comisarilor.

„Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre dl Liviu Dragnea și alți oameni ai săi: Eu fac parte din Colegiul Comisarilor, NU din Consiliul de Miniștri – unde se reunesc miniștrii Guvernelor naționale (deci inclusiv ai Guvernului României)!”, a reacționat Corina Crețu, pe Facebook.

Ea spune că în Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori și că atacuri la adresa sa escaladează și se bazează pe dezinformare.

„Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează și sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze și mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!”, adaugă Corina Crețu.

„Dacă e așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat la europarlamentare pentru o formațiune politică de securiști, a votat împotriva României. Când votezi în unanimitate să trimiți o scrisoare pentru a sancționa România, nebazându-te pe nimic, în același timp ești în campanie electorală la un partid care este împotriva partidului de guvernământ. Tu spui că ții cu țara ta și votezi împotriva ei nu poți să fii decât mincinoasă”, a declarat Liviu Dragnea.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.30 vizualizari

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here