Dan Barna, primul atac la preşedintele Iohannis, în calitate de candidat la prezidenţiale: „E reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie!”

dan-barna,-primul-atac-la-presedintele-iohannis,-in-calitate-de-candidat-la-prezidentiale:-„e-reprezentantul-clasei-politice-care-ne-a-adus-in-aceasta-situatie!”

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a început atacul la preşedintele Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, vineri, că l-s votat pe Iohannis, pentru că este un om bun, dar că acesta reprezintă clasa politică care ne-a adus în situaţia ca patru milioane de români să trăiască în afara graniţelor ţării.

„Preşedintele Iohannis este reprezentantul PNL. Candidez contra preşedintelui Iohannis şi contra celorlalţi candidaţi potenţiali. Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul, şi vreau să fiu foarte clar, este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Patru milioane de români sunt în afara României pentru că, timp de 30 de ani, clasa politică toată, şi de-o parte şi de cealaltă, a funcţionat în afara legăturii cu comunitatea”, a spus Dan Barna, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Barna a spus că la ultimele alegeri prezidenţiale a votat cu preşedintele Klaus Iohannis.

„La ultimele alegeri prezidenţiale am votat, evident, cu preşedintele Iohannis”, a mai spus Dan Barna.

Liderul USR a mai afirmat că cea mai strânsă luptă din campania electorală va fi la Sibiu, pentru că este pentru prima dată în România când există doi candidaţi din acelaşi oraş, la alegerile prezidenţiale, ambii cu şanse să ajungă în turul doi.

Preşedintele Klaus Iohannis, susţinut de PNL, fost primar al Sibiului, se va lupta pentru un nou mandat, între contracandidaţi fiind şi Dan Barna, liderul USR.

Post-ul Dan Barna, primul atac la preşedintele Iohannis, în calitate de candidat la prezidenţiale: „E reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie!” apare prima dată în Libertatea.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here