Dezbaterile asupra bugetului de stat pe 2019 vor fi reluate vineri. Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a reclamat că nu şi-a luat medicamentele – VIDEO

dezbaterile-asupra-bugetului-de-stat-pe-2019-vor-fi-reluate-vineri.-deputatul-psd-nicolae-bacalbasa-a-reclamat-ca-nu-si-a-luat-medicamentele-8211-video

Deputatul Bacalbaşa a mers la tribună şi a reclamat că nu şi-a luat medicamentele, după ce liberala Alina Gheorghiu a cerut prelungirea programului de lucru.

„Sunt aici de la 9 dimineaţa. E ora 12:00. Nu mi-am luat nici medicamentele”, a spus el în aplauzele sălii.

Discuţiile pe tema bugetului au început joi după ora 9:00, una dintre cele mai impportante decizii luate fiind cea a majorării alocaţiilor pentru copii, care a provocat tensiuni între putere şi opoziţie în ceea ce priveşte votul şi sursa de finanţare a unei astfel de măsuri care ar duce la creşterea deficitului bugetar. Propunerea a aparţinut PNL şi a  fost adoptată la limită, prin votul opoziţiei.

Dezbaterile vor fi reluate vineri, când este programat şi votul final asupra proiectelor Legii bugetului de stat şi Legii privind asigurările sociale de stat pe 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here