Ludovic Orban: Dragnea se ascunde ca un șobolan în Kiseleff unde joacă Angry Birds

ludovic-orban-dragnea-se-ascunde-ca-un-sobolan-in-kiseleff-unde-joaca-angry-birds

Ludovic Orban a lansat duminică un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că se ascunde în campania electorală pentru că nu ar vrea să dea ochii cu oamenii.

”Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din țara asta, se ascunde ca un șobolan în Kiseleff unde joacă angry birds. Ați auzit de așa ceva? A înnebunit complet omul asta! Ăsta mai poate să conducă România? Trebuie dus fie la spital!”, a spus duminică liderul PNL, Ludovic Orban, la un miting electoral din Focșani.

Orban și-a continuat tirada și a spus că ”nici pecenegii, nici cumanii, nici turcii, nici rușii nu au jefuit România așa cum au jefuit-o ei în ultimii treizeci de ani și trebuie pedepsiți. Trebuie să spunem DA, la Referendum! Nu putem accepta ca toți cei care au jefuit România să prindă un moment și să scape prin amnistie și grațiere. Toată lumea, cu mic cu mare trebuie să spună DA, la Referendum!”.

PNL a organizat duminică un miting electoral la Focșani, unde au venit reprezentanți ai partidului din mai multe orașe din Moldova.

Foto: InquamPhotos

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here