Niculae Bădălău, despre bărbații din PSD pe vremea lui Dragnea: ”Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii/ Dacă Dragnea făcea pasul lateral, rezultatul la alegeri era altul”

niculae-badalau,-despre-barbatii-din-psd-pe-vremea-lui-dragnea:-”cu-toate-ca-aveai-alte-pareri,-nu-aveai-curajul-de-frica-sa-nu-se-piarda-anumite-privilegii/-daca-dragnea-facea-pasul-lateral,-rezultatul-la-alegeri-era-altul”

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă Liviu Dragnea făcea „pasul în lateral” rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul, iar acum partidul este într-un moment în care trebuie reintrodusă democraţia şi conducerea colectivă, informează Agerpres.ro.

„Eu nu spun şi nu vreau să afirm niciodată că Dragnea e vinovatul principal, vinovaţi am fost toţi că nu am reuşit să facem o coeziune şi un grup cât mai mare pentru a lua o poziţie, nu pentru schimbarea lui Dragnea, ci pentru a schimba cursul partidului, principiile, comunicarea şi lucrul acesta mi-l imput pentru că s-a încercat, nu putem spune că nu ne-am dat seama. Eu nu-mi pot spune mie: bă, tu nu ţi-ai dat seama că nu mergeţi bine şi veţi avea un rezultat negativ!”, a declarat vineri la Giurgiu, Niculae Bădălău.

Bădălău a ținut să reamintească faptul că a susținut scrisorile trimise de social-democrați cu privire la derapajele din PSD când partidul era condus de Liviu Dragnea și susține că a previzionat că partidul se îndrepta către un dezastru.

”Poate făcea domnul Dragnea pasul în lateral, poate prin presiunea partidului, a Comitetului Executiv, schimbam agenda partidului pentru că agenda partidului era justiţia. Poate câteodată ipocrizia noastră, pentru că vorbeam de votul ăla majoritar în CEx tot timpul, lipsa de păreri, de poziţii. Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii”, a adăugat Niculae Bădălău, citat de Agerpres.ro.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here