Reacţia lui Dan Barna la acuzele PSD că nu poartă nume românesc: „Sunt foarte român, dar şi dac-aş fi fost minoritar, n-ar fi fost nicio problemă“

reactia-lui-dan-barna-la-acuzele-psd-ca-nu-poarta-nume-romanesc:-„sunt-foarte-roman,-dar-si-dac-as-fi-fost-minoritar,-n-ar-fi-fost-nicio-problema“

Dan Barna, aflat într-o întâlnire electorală la Slatina, în judeţul Olt, a comentat acuzele lansate, miercuri,  6 noiembrie 2019, de PSD Sibiu, numindu-le „inepţii“. 

„Sunt cele mai năstruşnice inepţii. Am auzit că am coordonat şi-n Siria convoaie cu irakieni împuşcaţi, atâtea minciuni rostogolite… Tatăl meu este din Poiana Sibiului, mama mea este din Răşinarii Sibiului, sunt foarte român, dar şi dac-aş fi fost un cetăţean al unei minorităţi din România, n-ar fi fost nicio problemă. Întâmplător, Ilie Dan Barna este un român, după generaţiile pe care le cunosc, de la 3-4 generaţii în spate, evident, nu pot să ştiu. (…) Nu surprinde pe nimeni că PSD este egal minciună, de atâţia ani, în România“, a comentat Barna.  

PSD Sibiu a postat pe Facebook un lung comentariu, pornind de la „Nume românesc versus nume de străin“ şi acuzându-i pe cei trei politicieni că „ne jignesc românii“.

CITIŢI ŞI: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here