Rucsac, geantă sau servietă? Ce se potrivește cel mai bine pentru un bărbat elegant

rucsac-geanta-sau-servieta-ce-se-potriveste-cel-mai-bine-pentru-un-barbat-elegant

Rucsac, geantă sau servietă? Ce se potrivește cel mai bine pentru un bărbat elegant? Reguli despre cum să ne îmbrăcăm, într-un material Digi24 și Deutsche Welle.

Sunt multe lucruri de optimizat când vine vorba de moda masculină. Putem să începem de la accesorii şi locul în care bărbatul elegant îşi ţine laptopul şi cutia cu mâncare. Gerhard Elfers spune că o geantă pentru bărbaţi e mai mult decât o servietă de piele.

Gerhard Elfers, expert „Dresscode”: Ştii de ce tot vorbesc despre costume? Nu e doar pentru că eu consider că sunt cel mai bun mod prin care un bărbat peste 30 de ani poate arăta bine. Mai este un motiv, costumele au sacouri. Iar sacourile au buzunare. Toate lucrurile de care ai putea avea nevoie de-a lungul zilei, le bagi acolo. Telefonul mobil. Nişte bani. Cardul de credit. Bine. Parcă te aud deja strigând: “Dar laptopul meu?” “Dar hârtiile mele?” “Ce fac cu prânzul meu fără gluten?” În regulă. Înţeleg. În prezent, mulţi dintre noi lucrăm în spaţii comune precum acesta. Aşa că, dacă eşti unul dintre acei oameni care trebuie să care după ei jumătate de birou în fiecare zi, uite ce să nu foloseşti: Un diplomat clasic. Doar dacă este o moştenire de la unchiul Edward care a fondat un imperiu de afaceri şi care încă este sursa alocaţiei tale lunare… Nu face asta. E de modă veche. Nu e nici măcar clasic. Mai departe… Poşetă pentru bărbaţi? Foarte retro, nu? Prea retro. Nu e nici ironic. E doar stânjenitor. Mai departe – rucsac. La costum? Eşti cumva şcolar? Nu purta un rucsac dacă nu vrei să arăţi ca un turist german. Pune laptopul, pune încărcătorul şi orice altceva ce crezi că e esenţial în aşa ceva. Asigură-te că e de piele. Asigură-te că e elegantă. Design curat. Şi nemuritor. Călătoreşti? Dacă este doar pentru o noapte sau două, evită cu orice preţ valizele cu roţi. Cea mai bună geantă pentru aşa ceva? O geantă tip weekender de piele sau o geantă stil militar, din pânză. Încap chiar şi în portbagajul miniscul al decapotabilei tale elegante de epocă. Ai suficient loc pentru o cămaşă sau două, câteva cravate, puloverul tău preferat din caşmir, pijama, lenjerie intimă, periuţă de dinţi şi un cadou pentru gazdele tale. Având în vedere că vei purta costumul bleumarin, doar de atât ai nevoie. Să călătoreşti cu puţin bagaje nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri cu privire la stil. Bine.

Etichete:

moda barbati
,
geanta barbati
,
Gerhard Elfers

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here