S-a folosit de o diplomă falsă pentru a se angaja şofer pe o ambulanţă. După 4 ani, poliţia a descoperit ilegalitatea

s-a-folosit-de-o-diploma-falsa-pentru-a-se-angaja-sofer-pe-o-ambulanta.-dupa-4-ani,-politia-a-descoperit-ilegalitatea

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 septembrie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, care, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals  material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în decembrie 2015, s-a înscris la un concurs pentru a ocupa un post de şofer pe o autospecială sanitară şi s-ar fi folosit de o diplomă de bacalaureat falsă. 

Pentru stabilirea activităţii infracţionale a bărbatului, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul bărbatului, la sediul instituţiei unde este angajat precum şi la sediul unui agent economic al cărui reprezentant este. Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite diploma de bacalaureat falsă precum şi foaia matricolă aferentă acesteia, întocmită tot în fals. 

În cursul zilei de azi, 12 septembrie, reţinutul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Instituţia la care a fost angajat şofer în această perioadă este Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here