Șerban Nicolae, către liberalul Ionuț Stroe, într-o dezbatere tv: „Ce fumați la partid?” / „Am o senzație că dl Stroe e sub influența unor substanțe”

serban-nicolae-catre-liberalul-ionut-stroe-intr-o-dezbatere-tv-ce-fumati-la-partid-am-o-senzatie-ca-dl-stroe-e-sub-influenta-unor-substante

Senatorul PSD Șerban Nicolae a folosit din nou un limbaj suburban într-o emisiune la Antena 3 despre alegerile europarlamentare și referendumul anunțat de președintele Klaus Iohannis. Senatorul PSD i-a spus deputatului PNL Ionuț Stroe că „a fumat ceva” și, deși moderatorul i-a atras atenția, inițial a retras afirmația, pentru ca apoi să spună că liberalul e „sub influența unor substanțe”.

Deputatul PNL i-a reproșat lui Șerban Nicolae cuvintele folosite la adresa președintelui Iohannis, la începutul emisiunii, despre care social-democratul a spus că „se comportă mizerabil” și că a fost „un sfert de oră penelist, din care 10 minute și președintele PNL”.

Stroe a mai spus că PSD este deranjat de referendumul propus de președinte și este speriat de cei 82% din români care nu au votat acest partid în 2016.

Ce fumați, domnule Stroe, la partid?”, i-a replicat senatorul PSD lui Ionuț Stroe.

„Folosiți niște cuvinte jignitoare și vă rog să vi le retrageți în acest moment”, i-a cerut liberalul.

Pentru că Șerban Nicolae nu a vrut să-și retragă cuvintele, moderatorul a intervenit spunând că expresia folosită de el „nu e tocmai inspirată și de folosit într-o emisiune, e mai de cartier”.

„Dacă vă deranjează foarte tare, îmi retrag această afirmație”, a spus inițial Șerban Nicolae, pentru ca la scurt timp să afirme din nou: „Am totuși o senzație că dl Stroe e sub influența unor substanțe”.

Șerban Nicolae este cel care a jignit-o într-un mod incalificabil, în decembrie 2017, în plenul Parlamentului, pe deputata USR Cosette Chichirău.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer

#MonitorizareEuroparlamentare

Foto: Șerban Nicolae (Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here