Tarom, acuzat de primar și de presa din Oradea că a scumpit nejustificat biletele de avion. Prețul zborurilor a explodat de când Tarom are monopol pe zboruri

tarom-acuzat-de-primar-si-de-presa-din-oradea-ca-a-scumpit-nejustificat-biletele-de-avion.-pretul-zborurilor-a-explodat-de-cand-tarom-are-monopol-pe-zboruri

Un scandal major privind prețul biletelor de avion a izbucnit între primarul de Oradea și presa locală, pe de o parte, și compania Tarom și conducerea Aeroportului Oradea, pe de altă parte. Primarul Ilie Bolojan și mai multe publicații locale acuză compania de stat Tarom că a scumpit enorm prețul biletelor de avion după ce concurentul Blue Air a renunțat la cursele din Oradea.

Potrivit publicațiilor Bihoreanul și OradeaPress, Bolojan a prezentat la începutul săptămânii prețul biletelor de avion, arătând că în 16 aprilieun drum Oradea-Bucureşti cu avionul tur-retur depăşeşte 1.400 lei (peste 300 euro), în vreme ce în aceeaşi zi, timişorenii sau clujenii pot zbura în Capitală şi înapoi la preţuri mai mici de jumătate.

În replică, Tarom a prezentat într-un comunicat de presă prețuri mult mai mici pentru biletele pe aceeași rută, acuzând presa și pe primar de manipulare. Doar că ziariștii locali au demonstrat că Tarom e cea care a dezinformat prin prezentarea unor prețuri valabile la zboruri programate peste o lună sau pe curse neuzuale (plecare seara din Oradea şi întoarcere a doua zi dimineaţa din Bucureşti), potrivit Bihoreanul.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here