Traian Băsescu, despre Darius Vâlcov: ”Până se clarifică situația ta definitivă în instanță, ieși tu din Palatul Victoria!”

traian-basescu-despre-darius-valcov-pana-se-clarifica-situatia-ta-definitiva-in-instanta-iesi-tu-din-palatul-victoria

Fostul președinte, Traian Băsescu a vorbit cu jurnalistele Maria Andrieș și Adriana Nedelea despre Darius Vâlcov, în contextul în care Libertatea a publicat, astăzi, fotografia în care apar banii din șpagă ai lui Darius Vâlcov: 1,3 milioane de lei și cei 90.000 de dolari. Despre funcția pe care Darius Vâlcov o coupă în Guvern, cea de consilier de stat, deși a fost condamnat în prima instanță, Traian Băsescu a spus că ”este vorba de slăbiciunea premierului, care nu-l ia de cravată să-l scoată pe prima ușă de la Palatul Victoria”. Fostul președinte spune că deși trebuie consolidată prezumția de nevinovăție în România și Darius Vâlcov beneficiază de așa ceva, el ar fi trebuit să facă de bună voie un pas în spate până i se reglementează situația juridică. „Deocamdată nu e condamnat definitiv. Tocmai vorbeam de consolidarea prezumției de nevinovăție. Dar până când se clarifică situația ta definitivă în instanță, pentru că pe prima ai 8 ani, ieși tu din Palatul Victoria!”, spune Băsescu. Fostul șef al statului spune că Darius Vâlcov nu ar trebui să aibă o funcție atât de importantă în Guvern în contextul în care are o condamnare pe fond, deoarece acest lucru știrbește încrederea mediului de afaceri. ”Ce încredere pot să aibă companiile și mediul de afaceri când știu că la Palatul Victoria e un tip de calibrul acestui Vâlcov? E o mare greșeală!”, a mai spus fostul președinte. Invitatul jurnalistelor Maria Andrieș și Adriana Nedelea, Traian Băsescu a declarat că disputa electorală din acest an nu se axează pe soluții legate de UE, „ceea ce e jalnic și poate duce la ce a dus dezinformarea populației în Marea Britanie și te trezești cu un Brexit”. Fostul președinte a mai afirmat că în acest moment „disputa electorală este pe justiție și pe Dragnea”. Urmăriți interviul integral AICI Citeşte și: Traian Băsescu spune că nu ar fi numit-o pe Dăncilă premier „pentru nimic în lume”: „A avut păpușarul în spate, s-a lăsat mânată de Dragnea” Traian Băsescu despre mandatul lui Klaus Iohannis: ”Meritul lui cel mai mare este că a ținut linia pro-europeană. Nu are adversar viabil” Băsescu, despre Kovesi: „A făcut rău justiției prin spectacolele regizate în 2015, dar sper să ajungă procuror-șef european” Traian Băsescu, despre acuzațiile la adresa lui Augustin Lazăr: „Dacă abordăm lucrurile așa, toți procurorii de la Revoluție trebuiau dați afară” Citește și: Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: „Imaginile cu banii lui Darius Vâlcov arată ca la perchezițiile lui Pablo Escobar”  

Post-ul Traian Băsescu, despre Darius Vâlcov: ”Până se clarifică situația ta definitivă în instanță, ieși tu din Palatul Victoria!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here