Un bărbat s-a spânzurat după ce a violat fetița de 11 ani a iubitei sale

un-barbat-s-a-spanzurat-dupa-ce-a-violat-fetita-de-11-ani-a-iubitei-sale

Un bărbat din Giurgiu s-a spânzurat după ce a sechestrat și violat fetița în vârstă de 11 ani a iubitei sale, informează Mediafax.

Polițiștii din comuna Băneasa au fost sesizați, miercuri, de către un bărbat, cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat. O echipă a mers la fața locului și a constatat că cele sesizate se confirmă.

„De asemenea, în timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate și că, în noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, comise de bărbatul decedat. La fața locului s-a deplasat o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei. Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legiști au stabilit că aceasta prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol”, arată Poliția Giurgiu.

De asemenea, la autopsia cadavrului, medicii legiști au stabilit că decesul bărbatului a fost violent, cauzat de insuficiența cardio-respiratorie acută determinată de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Editor web: Liviu Cojan

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here