VIDEO | Invitat de la ALDE, în conferinţa de alegeri de la PSD Teleorman: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!” Ecaterina Andronescu a vorbit despre realizările judeţului „Alexandria”

video-|-invitat-de-la-alde,-in-conferinta-de-alegeri-de-la-psd-teleorman:-„buna-ziua,-partidului-socialist-democrat!”-ecaterina-andronescu-a-vorbit-despre-realizarile-judetului-„alexandria”

Liderii PSD, în frunte cu noul preşedinte, Viorica Dăncilă, s-au reunit, duminică, pe scena Universității Valahia, pentru alegeri în filiale judeţeană condusă de Adrian Gâdea. Cei prezenţi s-au distrat, însă, pe seama bâlbelor celor care au urcat să vorbească la microfon.

Câţiva membri ai Guvernului, printre care Carmen Dan, de la Interne şi Natalia Intotero, de la românii de pretutindeni, dar şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, au susţinut discursuri, cu această ocazie, însă niciunul nu a pomenit de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, care a venit din această organizaţie.

Doar liderul actual al filialei, Adrian Gâdea, a ţinut să îi mulţumească lui Dragnea pentru că l-a susţinut pentru funcţiile pe care le deţine în partid şi în Guvern.

Cuvântul de deschidere al conferinţei judeţene PSD Teleorman l-a avut reprezentantul ALDE, vicepreședintele organizaţiei, Virgiliu Cocoșilă.

Acesta a urcat pe scenă și a spus: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!”. Ulterior, s-a corectat şi s-a scuzat, spunând că are mari emoţii.

Cei din sală l-au taxat pentru gafă: „Partidul Social Democrat, bă!”, s-a auzit din sala care găzduiește Conferința Județeană.

Reprezentantul ALDE nu a plecat de la tribună până nu a pledat către conducerea PSD să lase „orgoliile deoparte” şi să se aşeze, chiar de mâine, la masă cu Tăriceanu, pentru a da un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Şi ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a încurcat numele județului cu cel al municipiului.

Aceasta a vorbit despre „județul Alexandria”, ceea ce a stârnit amuzamentul sălii.

„Întorcându-mă, aici, în judeţul Alexandria…”, a spus Andronescu, în discurs.

Discursul premierului Viorica Dăncilă nu s-a mai transmis live, pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: VIDEO | În contractul de 54 de milioane de euro, primarul PSD Florea vrea să aclimatizeze arborele de mătase persan în București!

Post-ul VIDEO | Invitat de la ALDE, în conferinţa de alegeri de la PSD Teleorman: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!” Ecaterina Andronescu a vorbit despre realizările judeţului „Alexandria” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here