Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la prezidențiale: „Dacă partidul îmi va cere asta, nu voi face pasul înapoi!”

viorica-dancila-nu-exclude-o-candidatura-la-prezidentiale:-„daca-partidul-imi-va-cere-asta,-nu-voi-face-pasul-inapoi!”

Premierul României a declarat, într-un interviu acordat DC News, că va candida la alegerile prezidențiale din acest an, dacă partidul îi va cere acest lucru. Viorica Dăncilă afirmă însă că până acum nu a luat în calcul acest lucru.

„Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte al Partidului Social Democrat îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul”, a afirmat Viorica Dăncilă, în interviul acordat DCNews.

Ea a mai afirmat că în prezent consideră că este bine ca PSD să aibă un alt candidat, pe care să-l susțină și ea.

„Dacă nu există altă opțiune care să ne ducă spre a merge în turul doi și spre a câștiga alegerile atunci nu voi face un pas înapoi”, a precizat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a spus că are deja o primă evaluare privind sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar a anunțat că vrea un nou sondaj astfel încât să vadă cum se poziționează primii 2-3 candidați.

Alegerile prezidențiale vor avea pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și pe 24 noiembrie – al doilea tur.

VIDEO/ Audienţă la porţi închise şi adrese-fantomă. Parlamentarii primesc 5.000 de euro pe lună pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor, dar dintre 22 de senatori și deputați l-am găsit la birou doar pe Nicuşor Dan!

Post-ul Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la prezidențiale: „Dacă partidul îmi va cere asta, nu voi face pasul înapoi!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here